A+B 8cm havalı yatağa göre daha gelişmiş bir modeldir. Özel kılıfı sayesinde enfeksiyon oluşmasının önüne geçmektedir. Hava alma olayı diğer yataklardan daha hızlı ve basınç kalitesi daha yüksektir. Bu yatağın avantajı ise hastaya her 10 dakikada bir şişme inme olayı olduğundan dolayı boyun ve bel kısımlarında pişik olmasının önüne geçilir. A+B 12 cm havalı hasta yatağı motoru kısmında 2 uçlu giriş ile bağlantı kurulur. Bu yatak modelinde kilo sıkıntısı yaşanmaz. Özel kılıfı sayesinde istenildiği zaman yıkama imkânı da sunulur. Bu ürünümüz firmamız tarafından en çok tercih edilen yataklardan biridir.
Ventilasyonlu Havalı Yatak (A+B+C 12 cm) Özellikleri
Havalı yatak
modeli olup hiçbir şekilde sıvı teması bulunmaz diğerlerinde olduğu gibi bunda
da özel kılıfa sahiptir. 17 bağlantıya sahip olma özelliği sayesinde hastaya
göre değil kendi yatak şeklini hastaya yansıtır. İkili motor giriş çıkışları mevcuttur.
Kiloda sınır yoktur. Hastanın cilt fonksiyonlarına zarar vermez. Hava ve
basıncıyla çalıştığı için sertlik ve yumuşak basınç ayarlarını otomatik olarak
yapar. Güç türü ise 7W 1A elektriğe sahiptir. İçerisinde çıkan şişirme aparatı
sayesinde kolay kurulum yapılır. Firmamız ürünlerini birinci sınıf kaliteyle
tasarlayarak müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Her hasta ve hastalık
türüne uygun yatak modeli bulunuyor. Ayrıca bizden hasta yatağı kiralama hizmetimizi
de ekonomik fiyatlar eşliğinde alabilirsiniz.
Baklava Tipi Havalı Yatak Hakkında Bilgi
Bakla tipli
hasta yatağı hem kullanım açısından hem de hastanın daha iyi rahat etmesi için
tasarlanmış yatak çeşididir. Zamanınızı almadan kısa süre içinde istenildiği
zaman şişirilip istenildiği zamanda kolay bir şekilde inmesine olanak sağlar.
Baklava uçlarının bitişik yerlerinde hava sirkülâsyonu olduğundan dolayı hasta
yattığı zaman konfor hissedecektir. Hava alma mekanizması sayesinde hastada
herhangi bir terleme söz konusu değildir. Baklava tipli havalı hasta yatağı
kullanım sayesinde hastanın kalça ve sırt kısmında yaraların daha kolay
iyileştiği görülmüştür.
No comments:
Post a Comment